Blog navigation

Latest posts

Posted in : "2019 - Januari"

 • Vitsåpa
  Vitsåpa
  5010 Views Liked

  Att skura dina golv med Vitsåpa ger ett vackert ljust resultat. Du kan med fördel använda såpan när helst du behöver

  Read more
 • Svärta
  Svärta
  1758 Views Liked

  Att svärta din vedspis, kamin och annat järn regelbundet förlänger livstiden på din fina ägodel, här följer lite instruktioner om hur du gör för att behandla den på rätt sätt

  Read more
 • Trävax
  Trävax
  5911 Views Liked

  Behandla dina träytor såsom skärbrädor, bänkskivor & möbler för att få upp en härlig matt och slitstark glans. Detta trävax ersätter parafinoljor och andra oljor. 

  Read more
 • Linoljesåpa
  Linoljesåpa
  9202 Views Liked

  Är i särklass det bästa miljövänligaste städ alternativet. Då man enbart behöver denna som städprodukt. Vår linoljesåpa doftar dessutom helt magiskt och användningsområdena är nästintill oändliga. Här lista vi några av våra favorit tips just nu, vad du använder vår såpa till

  Read more
 • Ekologiska Tvättnötter
  Ekologiska Tvättnötter
  1936 Views Liked

  Miljövänligt och ekologiskt tvättmedel med extra tvättkraft. dessa återanvänds ca 4 gånger och kastas sedan på komposten eller i naturen. mer miljövänligare än såhär blir det inte.

  Read more
 • Pressbilder
  Pressbilder
  2528 Views Liked

  Högupplösta bilder på våra produkter för nedladdning

  Read more
 • PRESS information
  PRESS information
  3655 Views Liked

  Grunne produktion är ett familjeföretag från Öland. Vi tillverkar naturliga miljövänliga produkter såsom tvål, handbalsam, trävax mfl. Vi designar även unika inredningsdetaljer i en härlig kombination med vår egen produktion.

  Read more
 • Ny start
  Ny start
  2550 Views Liked

  I flera år har jag funderat kring det här med blogg och innehåll -vad vill folk läsa om oss, är det intressant nog att visa en annan sida. som inte bara handlar om Egenföretagarfamiljen på Öland som i det tysta arbetar på....Allt har ju sin början och livet springer på, alla har ju sin historia och den här har vi.

  Read more
Showing 1 to 8 of 8 (1 Page)